Accept af betingelserne og privatlivspolitikken er obligatorisk for, at du kan tilmelde dig Elizabeth Arden programmet under Salling Beauty Brands Kundeklub.

Betingelser og markedsføringssamtykke for Salling Beauty Brands Kundeklub

Salling Beauty Brands Kundeklub er en gratis kundeklub, der giver dig mulighed for at spare op til en gratis gave, når du køber beauty-produkter af mærket Elizabeth Arden i dit Salling varehus. Når du har købt for 4.500 kr., modtager du en gratis gave fra Elizabeth Arden. Gaven skal afhentes i dit lokale Salling varehus.

Markedsføring

Jeg giver hermed samtykke til per SMS at modtage nyhedsbreve, information om kampagner, tilbud og konkurrencer vedrørende Elizabeth Arden produkter. Samtykket omfatter også nyheder og servicemeddelelser om min Salling Elizabeth Arden konto.

Henvendelser vil kun blive udsendt fra Salling Group A/S under vores Salling-brand. Vi tilstræber altid at begrænse antallet af henvendelser, som forventeligt vil ligge mellem 0-2 om måneden.

Jeg kan altid tilbagekalde samtykket ved at følge vejledningen i en hvilket som helst af de henvendelser, jeg modtager.

Persondata

Jeg bekræfter, at jeg:

  • er mindst 18 år, og
  • har læst og forstået privatlivspolitikken for Salling Elizabeth Arden konto, og samtykker til, at Salling Group A/S må behandle mine persondata, herunder de af mig eventuelt frivilligt oplyste helbredsoplysninger, i overensstemmelse med privatlivspolitikken.

Betingelser for Salling Beauty Brands Kundeklub

Om programmet:
Elizabeth Arden programmet ("programmet") er et gratis loyalitetsprogram, hvor du kan spare op til en gave, når du køber beauty-produkter af mærket Elizabeth Arden.

Ordningen gælder på tværs af de forskellige Salling varehuse i landet, men gælder ikke på salling.dk.

Klubben udbydes af Salling Group A/S, CVR 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand. Programmet er uafhængig af virksomhederne og rettighedshaverne bag beauty mærkerne.

Medlemskab
For at blive medlem skal du være minimum 18 år og have et dansk mobilnummer.

Optjening af point og beløbsgrænse
For at opsamle den samlede saldo ved dine køb, skal du oplyse dit navn og fremvise ID, når du handler, således at vi kan finde dine kundekontooplysninger i vores medlemskartotek.

Alle køb bliver registreret på dit telefonnummer i vores database.

Når du har købt beauty-produkter under det pågældende mærke for et beløb, der udgør eller overstiger den angivne beløbsgrænse, er du berettiget til at modtage en gave fra dette beauty mærke. Gaven er udvalgt af Salling Group A/S. Gaven er ikke omfattet af købelovens fortrydelsesret eller reklamationsret.

Såfremt et produkt er sat ned, er det tilbudsprisen, du optjener saldo til og således ikke produktets oprindelige pris. Du optjener ikke saldo, når du køber gavekort.

Hvis du returnerer ét af de produkter, som du har optjent til, trækkes beløbet fra din samlede saldo.

Saldoen har ingen kontant værdi og kan ikke ombyttes til kontanter, ej heller ved udmelding af – eller lukning af programmet.

Dit medlemskab er personligt og kan ikke overdrages, ligesom saldoen kun kan optjenes og indløses af det enkelte medlem.

Sletning af opsamlede saldo
Hvis du ikke har anvendt din opsamlede saldo inden 5 år efter optjening, vil vi slette din saldo.

Hvis du melder dig ud af programmet, vil vi ligeledes slette din optjente saldo.

Udmelding, ændring eller lukning af programmet
Du kan til enhver tid melde dig ud af programmet ved at meddele dette i det Salling varehus, som du er blevet tilmeldt i. Ved udmelding slettes optjente saldo.

Vi forbeholder os retten til at ændre betingelserne for programmet samt at lukke programmet, dog senest 1 måned forud for.

Privatlivspolitik for Salling Beauty Brands Klub

Tidligere versioner:: v1.0