Salling Beauté Pacifique konto

Salling Beauté Pacifique konto er et gratis program, der giver dig mulighed for at spare op til en gratis gave, når du køber beauty-produkter af mærket Beauté Pacifique i dit Salling varehus. Når du har købt for 3000 kr. modtager du et gratis valgfrit produkt fra Beauté Pacifique.

Markedsføring

Jeg har læst, forstået og samtykker til nedenstående.

Jeg giver hermed samtykke til per SMS at modtage nyhedsbreve, information om kampagner, tilbud og konkurrencer vedrørende Beauté Pacifique produkter. Samtykket omfatter også nyheder og servicemeddelelser om Salling Beauté Pacifique konto.

Henvendelser vil kun blive udsendt fra F. Salling A/S. Vi tilstræber altid at begrænse antallet af henvendelser, som forventeligt vil ligge mellem 0-2 om måneden.

Jeg kan altid tilbagekalde samtykket ved at følge vejledningen i en hvilket som helst af de henvendelser, jeg modtager.

Jeg bekræfter, at jeg:

  • er mindst 18 år,
  • har læst og forstået privatlivspolitikken for Salling Beauté Pacifique konto (Se bilag), og samtykker til, at F. Salling A/S må behandle mine persondata, herunder de af mig eventuelt frivilligt oplyste helbredsoplysninger, i overensstemmelse med privatlivspolitikken.
  • har fået udleveret en kopi af denne blanket og privatlivspolitikken.

Du kan også finde den gældende version af privatlivspolitikken på www.salling.dk, Vær dog opmærksom på, at det er versionen, som du har accepteret her, der finder anvendelse på netop din tilmelding, og at versionen på hjemmesiden kan være nyere.

Accept af betingelserne og privatlivspolitikken er obligatorisk for, at du kan tilmelde dig Salling Beauté Pacifique konto.

Manglende afgivelse af disse oplysninger vil medføre, at vi ikke kan oprette dig i programmet, og at vi vil være forpligtet til at bortskaffe dette dokument.

Betingelser for Salling Beauté Pacifique konto

Om programmet:

Salling Beauté Pacifique konto (”programmet”) er et gratis loyalitetsprogram, hvor du kan spare op til en gave, når du køber beauty-produkter af mærket Beauté Pacifique. Ordningen gælder på tværs af de forskellige Salling varehuse i landet, men gælder ikke på salling.dk.

Klubben udbydes af F. SALLING A/S, CVR 30511336, Søndergade 27, 8000 Århus C. Programmet er uafhængig af virksomhederne og rettighedshaverne bag beauty mærkerne.

Medlemskab

For at blive medlem skal du være minimum 18 år og have et dansk mobilnummer.

Optjening af point og beløbsgrænse

For at opsamle den samlede saldo ved dine køb, skal du oplyse dit navn og fremvise ID, når du handler, således at vi kan finde dine kundekontooplysninger i vores medlemskartotek. Alle køb bliver registreret på dit telefonnummer i vores database.

Når du har købt beauty-produkter under det pågældende mærke for et beløb, der udgør eller overstiger den angivne beløbsgrænse, er du berettiget til at modtage en gave fra dette beauty mærke. Gaven er udvalgt af F. Salling A/S. Gaven er ikke omfattet af købelovens fortrydelsesret eller reklamationsret.

Såfremt et produkt er sat ned, er det tilbudsprisen, du optjener saldo til og således ikke produktets oprindelige pris. Du optjener ikke saldo, når du køber gavekort.

Hvis du returnerer ét af de produkter, som du har optjent til, trækkes beløbet fra din samlede saldo.

Saldoen har ingen kontant værdi og kan ikke ombyttes til kontanter, ej heller ved udmelding af – eller lukning af programmet.

Dit medlemskab er personligt og kan ikke overdrages, ligesom saldoen kun kan optjenes og indløses af det enkelte medlem.

Sletning af opsamlede saldo

Hvis du ikke har anvendt din opsamlede saldo inden 5 år efter optjening, vil vi slette din saldo.

Hvis du melder dig ud af programmet, vil vi ligeledes slette din optjente saldo.

Udmelding, ændring eller lukning af programmet

Du kan til enhver tid melde dig ud af programmet ved at meddele dette i det Salling varehus, som du er blevet tilmeldt i. Ved udmelding slettes optjente saldo.

Vi forbeholder os retten til at ændre betingelserne for programmet samt at lukke programmet, dog senest 1 måned forud for.

Privatlivspolitik for Salling Beauté Pacifique konto